Ψυχοθεραπεία – συμβουλευτική

Ο ΝΕΦΕΛΑΙΩΝΑΣ παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικής και αναπτύσσει δράσεις στον τομέα της ψυχοθεραπείας, επικεντρώνοντας τις δράσεις του σε θέματα που αφορούν το τραύμα και τη χαρισματικότητα.

O ΝΕΦΕΛΑΙΩΝΑΣ ήταν εκεί! Παρακολούθησε στην Αθήνα το 2023, το masterclass του ψυχιάτρου Besel van del Kolk και το workshop του γιατρού Gabor Maté, δυο κορυφαίων φυσιογνωμιών παγκοσμίως σε θέματα μελέτης και θεραπείας του τραύματος.

Ρίξτε μια ματιά στην ηλεκτρονική μας βιβλιοθήκη, η οποία παρουσιάζει το θεωρητικό υπόβαθρο των δράσεων μας και δημιουργήθηκε με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού γύρω από τα θέματα αυτά.

Αναλυτικότερα οι δράσεις μας:

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ

Ο ΝΕΦΕΛΑΙΩΝΑΣ παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικής υλοποιώντας τα εξής διαδραστικά εργαστήρια αυτήν την περίοδο:

Παράλληλα με τα παραπάνω, αναπτύσσουμε δράσεις στον τομέα της χαρισματικότητας, υποστηρίζοντας παιδιά, εφήβους, ενήλικες και οικογένειες. Ενημερωθείτε σχετικά με αυτές μας τις πρωτοβουλίες: ΕΔΩ

ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Ο ΝΕΦΕΛΑΙΩΝΑΣ υλοποιεί περιστασιακά δράσεις που αφορούν την ψυχοθεραπεία, φιλοξενώντας στο χώρο του κατάλληλα εκπαιδευμένους ειδικούς.

      • Διοργάνωση σεμιναρίων και συνεδριών με το κέντρο LEARNING WAYS HELLAS στην Αθήνα.  Το κέντρο αυτό  εφαρμόζει πρωτοποριακά εκπαιδευτικά νευρο-αναπτυξιακά πρωτόκολλα και προγράμματα για άτομα-παιδιά, ενήλικες και ηλικιωμένους- που αντιμετωπίζουν νευρολογικές και αναπτυξιακές δυσκολίες.
Learning Ways Hellas