Ο ΝΕΦΕΛΑΙΩΝΑΣ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΔΙΑΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ»

Ευχαριστούμε τον κ. Δημήτρη Τσιτσή, προιστάμενο της Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, ο οποίος προσκάλεσε το ΝΕΦΕΛΑΙΩΝΑ στην εκπομπή «Διασυνδεθείτε»,  η οποία μεταδίδεται μέσα από τη συχνότητα του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ξάνθης 89,9 FM & μέσω διαδικτύου.

Στη συνέντευξη παρουσιάσαμε το ΝΕΦΕΛΑΙΩΝΑ και τις δράσεις του.  Επικεντρωθήκαμε κυρίως στην παρουσίαση του προγράμματος εθελοντισμού του Ευρωπαϊκού Σώματος Αλληλεγγύης/European Solidarity Corps, το οποίο είναι ένα πρόγραμμα ευρωπαϊκής κινητικότητας για νέους έως 30 ετών. Αναλυτικότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα: ΕΔΩ.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη: ΕΔΩ.

Αξίζει να τονίσουμε ότι ο κ. Δημήτρης Τσιτσής μέσω της  Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, ήταν από τους πρώτους στην Ελλάδα που ξεκίνησε, δύο δεκαετίες σχεδόν πριν και σε εποχές προ κοινωνικών δικτύων, μια σοβαρή και συγκροτημένη προσπάθεια να δημιουργήσει έναν κόμβο πληροφόρησης και διασύνδεσης των φοιτητών και των αποφοίτων με την αγορά εργασίας. Οπότε είναι χαρά και τιμή μας που μας φιλοξένησε στην εκπομπή του και ευχόμαστε από καρδιάς καλή συνέχεια στο έργο του φορέα του!