ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΛΕΣΧΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ

ΑΝΑΛΟΓΙΟ+ΝΕΦΕΛΑΙΩΝΑΣ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.

Το βιβλιοπωλείο ΑΝΑΛΟΓΙΟ και ο κοινωνικός συνεταιρισμός ΝΕΦΕΛΑΙΩΝΑΣ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. δημιουργούν λέσχες ανάγνωσης γύρω από τα θέματα του τραύματος, της χαρισματικότητας, της σχέσης γονέων-παιδιών και του πώς όλα αυτά σχετίζονται με την (αυτό)εκπαίδευση σε κάθε της μορφή.

Ο κοινωνικός συνεταιρισμός ΝΕΦΕΛΑΙΩΝΑΣ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. επιλέγει τα βιβλία, συντονίζει τις λέσχες ανάγνωσης και τις εντάσσει στις ευρύτερες δράσεις του (εργαστήρια για παιδιά, δράσεις για τη χαρισματικότητα, διαδραστικά εργαστήρια για γονείς). Το βιβλιοπωλειο ΑΝΑΛΟΓΙΟ φροντίζει να υπάρχουν τα βιβλία αυτά στο ράφι του, διαθέσιμα σε κάθε επισκέπτη του, καθώς επίσης και φιλοξενεί στο χώρο του τις συναντήσεις των λεσχών ανάγνωσης.  Κατά την επίσκεψη σας στο βιβλιοπωλείο ΑΝΑΛΟΓΙΟ,  αναζητήστε το «ράφι του ΝΕΦΕΛΑΙΩΝΑ» και «τη λίστα βιβλίων του ΝΕΦΕΛΑΙΩΝΑ»!

Η συμμετοχή στις λέσχες ανάγνωσης είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Τόσο το βιβλιοπωλείο ΑΝΑΛΟΓΙΟ όσο και ο κοινωνικός συνεταιρισμός ΝΕΦΕΛΑΙΩΝΑΣ  ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. επιθυμούν η σύμπραξη τους αυτή να είναι μια αφορμή για τη συνάντηση ανθρώπων που έχουν κοινούς προβληματισμούς και κοινή ανάγκη ανταλλαγής απόψεων γύρω από τα βιβλία και τις παραπάνω θεματικές.

Στη διάθεση σας για προτάσεις, σχόλια, αναλύσεις!

Περισσότερες πληροφορίες/δηλώσεις συμμετοχής:

Βιβλιοπωλείο ΑΝΑΛΟΓΙΟ: https://m.facebook.com/profile.php?id=100057578406744

ΝΕΦΕΛΑΙΩΝΑΣ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.:  https://nefeleonas.gr/?p=825