Βιβλίο “Χαρισματικότητα. Σημειώσεις Ι.” της Δανάης Δεληγεώργη

Ο πρώτος πρακτικός οδηγός εισαγωγής στη Χαρισματικότητα
από τη Δανάη Δεληγεώργη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ένα τεκμηριωμένο, ευκολοδιάβαστο και πρακτικό εργαλείο για το τι σημαίνει χαρισματικός άνθρωπος και πώς το περιβάλλον του μπορεί να τον βοηθήσει να «ανθίσει».

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

«Τι συμβαίνει με αυτό το παιδί;
Οι δάσκαλοι λένε ότι είναι πανέξυπνο, αλλά βαριέται μέσα στην τάξη και αδιαφορεί για όλα. Δείχνει να μη χαίρεται την παρέα των συνομηλίκων του, συχνά μάλιστα ενοχλείται από τους γύρω του και προτιμά να είναι μόνο του. Είναι τρομερά αυστηρό με τον εαυτό του και δεν συμβιβάζεται με τίποτα που δεν θεωρεί τέλειο. Αυτό σημαίνει Χαρισματικότητα; Θέλω να το καταλάβω και να το βοηθήσω».

Η ψυχοπαιδαγωγός Δανάη Δεληγεώργη*, έχοντας πολυετή εμπειρία στην αναγνώριση, καθοδήγηση και εκπαίδευση χαρισματικών ανθρώπων κι έχοντας η ίδια πραγματοποιήσει δεκάδες ομαδικές συναντήσεις γονέων που έχουν χαρισματικά παιδιά, καθώς και εκατοντάδες διαλέξεις σε σχολεία και άλλους εκπαιδευτικούς οργανισμούς, δημιούργησε το βιβλίο «Χαρισματικότητα: Σημειώσεις Ι», τον πρώτο οδηγό για τη Χαρισματικότητα, ο οποίος θέτει για τους αναγνώστες τις κατάλληλες βάσεις για να εισέλθουν σε αυτόν τον συναρπαστικό κόσμο διαφορετικής αντίληψης και έκφρασης, παρουσιάζοντας βασικά χαρακτηριστικά και λύνοντας κοινούς μύθους.

Το βιβλίο «Χαρισματικότητα: Σημειώσεις Ι» απευθύνεται σε γονείς, εκπαιδευτικούς, επιστήμονες ψυχικής υγείας, αλλά και σε όσους θέλουν να κατανοήσουν πιο ουσιαστικά τους γύρω τους ή τον εαυτό τους.

Χαρισματικότητα: Σημειώσεις Ι

  • Συμπυκνώνει τη γνώση πολλών και σημαντικών ειδικών του χώρου της Χαρισματικότητας και πολλών ετών εμπειρίας της ίδιας της συγγραφέως.Κι όλα αυτά με τρόπο κατανοητό, τεκμηριωμένο και προσιτό.
  • Διαβάζεται κάθε στιγμή της μέρας, όπου κι αν βρίσκεστε, ακόμα και χωρίς… γυαλιά, διότι η γραμματοσειρά στις σελίδες του επιλέχθηκε με πολλή αγάπη, κυριολεκτικά!
  • Έχει βολικό σχήμα και μέγεθος, για να μπορείτε να το έχετε άνετα στα χέρια σας, στην τσάντα σας, στην τσέπη σας!

Συμπέρασμα; Δεν έχετε καμία δικαιολογία για να μην το διαβάσετε!

Για παραγγελίες, συμπληρώνετε τη φόρμα που θα βρείτε εδώ: https://forms.gle/QUuvFjzENRRNeP928

Ταυτότητα βιβλίου

Κατηγορίες: Εκπαίδευση / Ψυχολογία / Παιδί

Αριθμός σελίδων: 128

Διαστάσεις: 0,7 x 10,5 x 19,5 εκ.

Βάρος: 160 γρ.

Τιμή (λιανικής): € 25,00

ISBN 978-618-00-2173-8   

Copyright: Δανάη Δεληγεώργη

*Περισσότερες πληροφορίες για την κ. Δανάη Δεληγεώργη και το επιστημονικό της έργο μπορείτε να βρείτε στα www.centerfnoesis.com & www.danaedeligeorges.com 

Επιστροφή στην ηλεκτρονική βιβλιοθήκη του ΝΕΦΕΛΑΙΩΝΑ σχετικά με τη χαρισματικότητα.