Καλλιτεχνική εκπαίδευση και δράσεις για παιδιά, εφήβους, ενήλικες

Εκτός από τα εργαστήρια για παιδιά και εφήβους για τα οποία διαβάζετε αναλυτικά πατώντας ΕΔΩ, ο “ΝΕΦΕΛΑΙΩΝΑΣ” υλοποιεί και διάφορα άλλα εργαστήρια, σεμινάρια και δράσεις καλλιτεχνικής εκπαίδευσης για παιδιά, εφήβους και ενήλικες, όπως για παράδειγμα:

Τα εργαστήρια σχεδιάζονται από την διεπιστημονική ομάδα του ΝΕΦΕΛΑΙΩΝΑ που αποτελείται από εκπαιδευτικούς, ψυχολόγους, αρχιτέκτονες και άτομα διαφορετικών ειδικοτήτων με διδακτική εμπειρία στον τομέα της τυπικής ή μη τυπικής εκπαίδευσης.

Η ομάδα «ψυχοθεραπείας-συμβουλευτικής-μουσικοθεραπείας» του ΝΕΦΕΛΑΙΩΝΑ μπορεί, κατόπιν αιτήματος, να υποστηρίξει ειδικές ανάγκες των συμμετεχόντων των εργαστηρίων, με σκοπό να υιοθετηθεί μια εξατομικευμένη προσέγγιση στην παροχή των υπηρεσιών καλλιτεχνικής εκπαίδευσης.

O “ΝΕΦΕΛΑΙΩΝΑΣ” διαθέτει ευαισθησία σε θέματα χαρισματικότητας  και αναπτύσσει δράσεις ενημέρωσης γύρω από το ζήτημα αυτό και πρωτοβουλίες δικτύωσης των ενδιαφερόμενων οικογενειών με ειδικούς του χώρου.

Επικοινωνήστε μαζί μας αν σας ενδιαφέρει να εγγραφείτε στα παραπάνω εργαστήρια ή να συμμετέχετε στις παραπάνω δράσεις ή ακόμα και να μας προτείνετε κάποια συνεργασία.