Ελάτε για πινγκ πονγκ!

Πότε:
Οκτώβριος 21, 2019 @ 9:00 μμ – Δεκέμβριος 31, 2019 @ 10:00 μμ
2019-10-21T21:00:00+03:00
2019-12-31T22:00:00+02:00

Ελάτε με την παρέα σας για πινγκ-πονγκ στον υπόγειο χώρο του καφε-πολυχώρου «ΝΕΦΕΛΑΙΩΝΑ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ»!

Η χρήση του πινγκ πονγκ είναι ΔΩΡΕΑΝ και μπορεί να γίνει οποιαδήποτε ώρα εντός του ωραρίου λειτουργίας μας, ΧΩΡΙΣ να απαιτείται πρωτύτερη ειδοποίηση. Για όλες τις ηλικίες!

 

 

 

 

 

 

 

Γιατί πινγκ πονγκ;

Σε όλο τον κόσμο εκατομμύρια άνθρωποι παίζουν πινγκ πονγκ για πολλούς λόγους.

* Είναι διασκεδαστικό, γρήγορο και έχει μεγάλα οφέλη για την υγεία. Μπορούν να το απολαύσουν άνθρωποι όλων των ηλικιών και επιπέδων φυσικής κατάστασης, λόγω του χαμηλού κινδύνου τραυματισμού.

* Βελτιώνει τα αντανακλαστικά, το συντονισμό χεριού-ματιού και την ισορροπία, ενώ παράλληλα τονώνει και ενισχύει τους μύες στο άνω και κάτω μέρος του σώματος. Δεν είναι απλώς μια καλή καρδιαγγειακή άσκηση, είναι επίσης μια μεγάλη αερόβια προπόνηση.

* Εκτός από σωματική άσκηση είναι επίσης μια μεγάλη διανοητική εργασία. Σχεδιάζεις στρατηγικές και οι αποφάσεις για αυτές πρέπει να γίνουν σε δέκατα του δευτερολέπτου. Έτσι αυξάνονται τα επίπεδα συγκέντρωσης και η ικανότητα λήψης αποφάσεων. Όλη αυτή η διανοητική άσκηση αυξάνει τα επίπεδα των ορμονών και κρατά τον εγκέφαλο νεαρό, έτσι ώστε να επιβραδύνει την εξέλιξη της γνωστικής έκπτωσης που συμβάλει στην γήρανση.

* Το παιχνίδι του πινγκ πονγκ συνιστάται πλέον ως μέθοδος αποτροπής της νόσου Αλτσχάιμερ και ενισχύει τη θεραπεία της άνοιας.